Kecskemét a Szerelmi kalandtúra fellegvára 🙂
2024-ben immár 12. alkalommal rendeztük meg a Szerelmi kalandtúrát, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos, szabadon választható állomással, feladattal.
2024. február 10-től március 20-ig lehetett teljesíteni az állomásokat és ezáltal pontokat szerezni.
Akár március 15-ig lehetett jelentkezni a túrára.
A kalandtúra záróakkordjaként március 21-én 17 órakor értékes nyereményeket sorsoltunk ki több százezer Ft értékben azok között, akik legalább 10 pontot szereztek.
ITT JELENTKEZHETSZ, ha érdekel a következő kalandtúra.
Hívd a barátaidat is!

Online és kimozdulós programok is várnak, így más városokból, vagy akár külföldről is jelentkezhettek! Amennyiben Kecskeméten kalandtúráztok a város patinás intézményei és szolgáltatói biztosítják a randihelyszíneket, többek között a Városháza ,a Ciróka bábszínház, a Hírös Agóra, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Alibi Kávézó, DiVino Borbár, Café Plázs, Nesze Bár, Korda Könyvkereskedés, Libri Könyvesbolt… és még sorolhatnánk…

Számos értékes nyeremény mellett a fődíjak: wellness hétvégék, páros fotózás Petróczi Rékával.
ITT JELENTKEZHETSZ

A kalandtúra alapötletét a szegedi Családközponttól kaptuk 2012-ben, azóta mi is lelkesen továbbadjuk, így az egész országban elterjedt különböző formákban, időtartamban. Szívesen nyújtunk szervezési, módszertani segítséget, ha helyi szinten szeretnétek megszervezni hasonló párkapcsolat-építő játékot.

Jó kapcsolatépítést kívánunk minden párnak!

Szervező: Parázs Pasztorális Központ
Koordinátor: Néma Attiláné Ella – szerelmikalandtura1@gmail.com