2021-ben már 9. alkalommal rendeztük meg a Szerelmi kalandtúrát, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos, szabadon választható állomással, feladattal. Már készülünk a 2022-es 10. kalandtúrára, addig is álljanak itt a 2021-es infói:
A kalandtúra záróestjén, 2021. március 27-én értékes nyereményeket sorsoltunk ki több százezer Ft értékben azok között, akik legalább 5 állomást teljesítettek. Idén is 30 állomás közül válogathattak a párok ízlésük szerint.
Voltak online és kimozdulós programok is. Kecskemét a Szerelmi kalandtúra fellegvára 🙂 de mivel idén nem lehetett a városba ide-oda beülni, ezért online is teljesíthető volt a túra, így más városokból, vagy akár külföldről is jelentkezhettek!
5 állomás = 1 nyereményszelvényt ért, tehát ha 10 vagy 15 állomást teljesítettek, növelhették a nyerési esélyeiket!
Számos értékes nyeremény mellett a fődíjak: wellness hétvégék, páros fotózás.

Idén (sajnos) nem osztogattunk matricákat az állomásokon, mindenkinek elhittük, amit bejelölt a túra végén az igazoló űrlapon, hiszen a becsületesség a boldog párkapcsolat alapja is, így mindenképpen bizalmat szavazunk nektek! 🙂 Várjuk a 2022-es kalandtúrát, reméljük a vírushelyzettel már nem kell számolnunk!

A kalandtúra alapötletét a szegedi Családközponttól kaptuk 2012-ben, azóta mi is lelkesen továbbadjuk, így az egész országban elterjedt különböző formákban, időtartamban. Szívesen nyújtunk szervezési, módszertani segítséget, ha helyi szinten szeretnétek megszervezni hasonló párkapcsolat-építő játékot.

Már készülünk a 2022-es kalandtúrára! Addig is jó kapcsolatépítést kívánunk minden párnak!

Szervező: Parázs Pasztorális Központ
Koordinátor: Néma Attiláné Ella – szerelmikalandtura1@gmail.com