Ha szoktál wellnessezni, akkor ez az állomás igazán vonzó lesz számodra, ha nem, akkor meg életmentő! 🙂 Olyan gyorsan pörög körülöttünk az élet, özönlenek ránk az ingerek, hogy lassítani, lazítani, feltöltődni muszáj! Ha tele a naptárad munkával, gyerekkel… akkor a lassítás idejét a naptárba érdemes beírni!

1 pontért:
Gondoljátok át és ÍRJÁTOK fel egy lapra, hogy később is elérhető legyen ez a gyűjtemény, hogy milyen lehetőségeitek vannak a lazításra külön-külön és együtt!
Mi tölt fel igazán? Aktívan, vagy passzívan szeretsz pihenni? Vigyázat! A passzív pihenés is fontos!
Ha tavaly már írtatok hasonló listát, akkor gondoljátok át, mi volt belőle életszerű, mi nem, mit lehetne jobban megvalósítani!

+1+1 pontért:
Próbáljatok ki egy számotokra új feltöltődési lehetőséget akár együtt akár külön – és számoljatok be az élményeitekről a párotoknak! Lehet, hogy még nem szaunáztál, masszíroztattál, nem jársz pedikűröshöz vagy úszni?  Itt az idő, hogy megajándékozd magad, magatokat egy kis lazítással!
Szívből ajánljuk ehhez az Aranyhomok Hotel Wellness részlegét, ahol 10% kedvezményt kaptok kalandtúrázóként, vagy a Kecskeméti Fürdő medencéit, szolgáltatásait.
1-1 pontot szerezhettek 1-1 helyen.