Ezen az állomáson 3 helyszínen 3 pontot is gyűjthettek, csak a figyelmetekre lesz szükségetek.

1 pontért elmehettek az Arborétumba, ahol találhattok játszóteret, erdei tornapályát, kápolnát, és sok nyugalmas zöld területet, bokrok, fák közé rejtett padot.

1 pontot gyüjthettek a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, ahol találhattok tavat, dombot, sőt a domb tetején a Szerelmesek fáját. Ha nem ennyire csendes közegre vágytok, akkor az éppen felújított, kibővített játszóteret javasoljuk.

Feladat: Üljetek le egy kiválasztott helyre, és 30 percig (na jó, minimum 15!) percig csukott szemmel, csendben figyeljétek a hangokat, zajokat! Állítsátok be az ébresztőt, hogy ne kelljen közben figyelnetek az órát!
Akár egy meleg plédre is lefekhettek. Ne nyissátok ki közben a szemeteket, ha nem muszáj! Ha a társatok annyira relaxált állapotba kerül, hogy elkezd horkolni, hagyd békén, ennél jobb nem is történhetne! 🙂
Utána megbeszélhetitek, hogy mi történt közben körülöttetek. Mit hallottatok? Mennyire kalandozott el a figyelmetek? Hogyan érzékeltétek az idő múlását?
Tipp: Foghatjátok egymás kezét, összeérhet a vállatok, stb…

1 pontért szintén a figyelmetekre lesz szükség, de nyitott szemmel érdemes elvégezni az ügyességi-logikai feladatot, ami a NESZE BÁR & Street Food-ban vár Rátok! A profik persze lehet, hogy csukott szemmel is meg tudják oldani a feladatot. 🙂
A NESZE BÁR-ért nem kell elmenni Bulgáriáig, csak a Szolnokihegy tanya 198-ba.
Ha kalandtúráztál már arrafelé velünk ez elmúlt években, bizony, jól látod, hogy a Kecskeméti Sörház kapott új nevet és kibővített étlapot!