Hogy vagy a testedben, a testeddel? Milyen a testképed? Mit szeretsz magadon? Mond el a társadnak, mit szeretsz benne fizikai, testi síkon? (Csak pozitívan! 🙂 )

És hogy ne csak elméletben, hanem ténylegesen is foglalkozzatok a testetekkel, az egészségetekkel, ezt az állomást az EFI biztosítja számotokra díjmentesen. Ott kaphatjátok meg a pontot érte!
Kecskemét Járási Egészségfejlesztési Iroda (EFI) fő célja a lakosság egészségi állapotának javítása, felhívják a figyelmet egészség megőrzésének fontosságára, az egészségtudatos életmódra és a megelőzés szerepére.
Az iroda az ESZII – ben ( régi SZTK) Piaristák tere 7. 1 emelet 118 alatt található.
Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig állnak rendelkezésre.
Ezen a telefonszámon jelentkezzetek be: 06 30 179 6576

– Általános állapotfelmérés:
Vérnyomás, vércukor, koleszterin szint mérés.

INBODY mérés (teljes testösszetétel analízis)
Az analízist egy olyan készülék végzi, mely fájdalommentesen és gyorsan ad információt a szervezet aktuális állapotáról. Megmutatja, hogy milyen a vázizom, testzsír és víz, az ásványi anyagok, valamint a fehérje aránya, mindemellett pedig a testtömeg-indexet is kiszámolja.
Szükség esetén dietetikai tanácsadást is tudnak biztosítani részetekre.

Boka-Kar Index mérés
Egyszerű vizsgálat az érszűkület kimutatására. A módszer lényegében a  vérnyomásméréshez hasonló, pár perc alatt elvégezhető, ugyanakkor átfogó képet ad az érrendszer aktuális egészségi állapotáról. A vizsgálat fájdalommentes és pár percet vesz igénybe. A páciens karjaira, bokájára mandzsettákat helyezünk és fekvő helyzetben elindítjuk a mérést, a végtagokon automatikusan felpumpálódnak a mandzsetták, majd leeresztenek. Az eredmény azonnal látható.